Friday 22 March 2019

3,2,1, Action





Μετά από χρόνια περιπλανήσεων ως σχολιαστής σε άλλα στοιχηματικά site για την Γιουροβίζιον       (Sofabet - johnkef ) και ως φιλοξενούμενος μπλόγκερ στο Betsellers ( oakie1979), ήρθε η ώρα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο, όπου θα αναλύω και θα σχολιάζω τα στοιχηματικά και μη τεκτενόμενα της Γιουροβίζιον.

Το EurovisionBets&Pieces ήρθε για να καλύψει ένα κενό που υπάρχει όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι του διαγωνισμού. Υπάρχουν αρκετά site εκεί έξω που ασχολούνται με το καλλιτεχνικό κομμάτι, ιδίως τα διάφορα fan clubs, αλλά κανένα αμιγώς στοιχηματικό. Στόχος του μπλογκ είναι να μυήσει τον στοιχηματικό κόσμο στα μυστικά του διαγωνισμού, που μπορούν να προσφέρουν κέρδη και συγκινήσεις σε μια περίοδο που η στοιχηματική δράση δεν είναι στο απώγειό της. Tα κείμενα θα χωρίζονται στις εξής ενότητες:


  • Εισαγωγή του διαγωνισμού, κανονισμοί, βασικές πληροφορίες
  • Παρουσίαση συμμετοχών και αξιολόγησή τους
  • Στατιστική και στοιχηματική ανάλυση Ημιτελικών και Τελικού
  • Στοιχηματικές προτάσεις
  • Απολογισμός
Θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού σε κάθε κείμενο και μακάρι να υπάρχει ενεργή συμμετοχή σας.

Λίγα λόγια για μένα. Ονομάζομαι Γιάννης Κεφαλίδης και ασχολούμαι με τον διαγωνισμό από το 1987. Ο συνδυασμός τραγουδιών από διαφορετικές χώρες και το κομμάτι της βαθμολογίας πάντα με συνάρπαζε, με αποτέλεσμα να έχω τετράδια ολόκληρα με σημειώσεις και στατιστικά για τις ψηφοφορίες από τις αρχές της δεκαετίας του '90 ήδη. Μετά ήρθε το ίντερνετ και η γνωριμία με τα πρώτα site που ασχολούνταν με το στατιστικό κομμάτι του διαγωνισμού (escstats.com) και αργότερα μπήκε στη ζωή μου και το στοίχημα, με το οποίο ήδη ασχολιόμουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η πρώτη χρονιά που ασχολήθηκα στοιχηματικά με τον διαγωνισμό ήταν το 2005 και συνέπεσε με τη νίκη της Ελλάδας. Έκτοτε ασχολούμαι εντατικά κάθε χρόνο από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο.

Οι μοναδικές χρονιές που δεν είχα κέρδη από την Γιουροβίζιον ήταν το 2010 και 2011, ήττες που με έκαναν να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να γίνω ακόμη πιο μεθοδικός και αναλυτικός στον τρόπο που παίζω. Από τότε δεν κοίταξα ξανά πίσω και πλέον έχω φτάσει στο σημείο ο διαγωνισμός να μου δίνει ένα καλό έξτρα εισόδημα κάθε χρόνο. 

Η Γιουροβίζιον είναι μια τεράστια πνευματική άσκηση στην οποία υποβάλλω κάθε χρόνο τον εαυτό μου και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές παραμέτρους και δεδομένα. Στόχος μου είναι να αναλύσω τα δεδομένα, να εξετάσω όσες περισσότερες οπτικές γωνίες και να καταλήξω στις πιο συμφέρουσες για μένα στοιχηματικές επιλογές. Η διαδρομή πολλές φορές είναι αρκετά επίπονη και ψυχοβγαλτική ( Αυστραλία 2016 , Ισραήλ 2018), αλλά η επιβράβευση αξίζει το κόπο. 

Στόχος για φέτος, άλλη μια δυνατή χρονιά με καλά κέρδη. Η αγορά έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα αρχίσω να αναλύω τα κομμάτια και τις τάσεις.

Καλώς ήρθατε στο EurovisionBets&Pieces! 




1 comment:

  1. Καλή αρχή! Σε διάβαζα στο Betsellers, έβγαλα λεφτάκια από τις συμβουλές σου & γλίτωσα κάποια στραπάτσα. Άντε να δούμε τί θα φέρει η φετινή χρονιά...

    ReplyDelete